Съмнение, че Джанлука Виали може да е починал заради допинга, който

...
Съмнение, че Джанлука Виали може да е починал заради допинга, който
Коментари Харесай

Тревога! Идва напрежение със смъртта на Виали

Съмнение, че Джанлука Виали може да е умрял поради допинга, който преди време са приемали футболисти. Това терзание изрази някогашният италиански национал Дино Баджо. Виали умря на 6 януари след борба с рака на панкреаса, написа " Спортлайв ".

" Трябва да проучим веществата, които сме приемали преди време. Допингът беше на всички места. Трябва да се разбере не са ли станали избрани добавки нездравословни с течение на времето. Това се случва с прекалено много футболисти, аз също се опасявам ", сподели Баджо пред TV7 ".
-->
" По мое време имаше допинг. Не сме вземали странни неща, вземахме елементарни неща, само че би трябвало да знаем дали те се изхвърлят от организма с времето, или остават вътре. Също по този начин мнозина споделиха, че тревата на терена и артикули за грижа към нея могат да провокират проблеми ", продължи някогашният халф.

" Имам страхотни мемоари с Джанлука, той беше екипен човек и искаше младежите да порастват. Той постоянно имаше положителни думи за нас. Отиде си прекомерно рано ", приключи 51-годишният Баджо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР